Holland-diervoeders
LANGUAGE: Holland-diervoeders
Skip Navigation Links
Home
Over ons
Services
Producten
Vacatures
Contact

werken bij holland diervoeders

Openstaande Vacatures

-     HR Manager

-     Kwaliteits-assistent/Nutritionist

-     Allround Financieel Medewerker

-     Medewerker Back-Office

HR Manager

FUNCTIE:

Je wordt verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van de vestiging (circa 75 FTE’s) en draagt zo bij aan de gestelde doelstellingen en verdere groei van de organisatie:

·         Je staat borg voor de kwalitatieve werving- en selectie van medewerkers en volgt het proces volledig op: van lancering vacatures, het afnemen van interviews en testen, opvolging van de kandidaten tot het contractvoorstel en de opmaak van het arbeidscontracten.

·         Je wordt verantwoordelijk voor de personeelsdossiers, pensioenen, ziekteverzuim, opleidingen en alle personeelsverzekeringen en volgt alle wettelijke verplichtingen op o.a. de WAB en de Wet Verbetering Poortwachter,...

·         Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse salarisadministratie. De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen & invoeren van alle gegevens/mutaties, het maken van de journaalposten en memoriaalboekingen en genereren van diverse maand en cumulatieve overzichten.

·         Je bent eerste aanspreekpunt voor de medewerkers voor alle arbeidsgerechtelijke en salaris gerelateerde onderwerpen.

·         Daarnaast fungeer je als sparringpartner van het management en leidinggevenden, en dit zowel op wettelijk als inhoudelijk vlak. Je rapporteert hiertoe oa. ook de nodige personeels-KPI’s.

·         Ter verbetering van de bedrijfsvoering initieer je bepaalde HR-verbeterprojecten.

·         Je beheert het jaarlijks personeelsbudget en organiseert de personeelsactiviteiten (dienstjubileums, personeelsaangelegenheden, etc.)

·         Je werkt samen met het recruitment & talent-team van de groep en rapporteert aan de Managing Director Petfood.

 

WAT BRENG JE MEE:

·         Je bezit een diploma HBO (P&O) en hebt 10 jaar ervaring in een generalistische HR-rol, waarvan enkele jaren in een industriële bedrijfscontext én in een functie met eindverantwoordelijkheid.

·         Je bent in het bezit van PDL.

·         Hierdoor heb je een sterke kennis uitgebouwd van de personeelswetgeving en -verplichtingen, en breng je voldoende best practices mee die eigen zijn aan een context van productie, logistiek, sales en services.

·         Jouw brede ervaring met rekrutering en je scherp menselijk inzicht stellen je in staat de juiste selecties te maken.

·         Je bent positief ingesteld, wilt graag de zaken – op een pragmatische manier - aanpakken en verbeteren en bezit de nodige mentale flexibiliteit én diplomatie.

·         Daarnaast ben je ook een echte dossierbeheerder: administratief sterk, nauwkeurig en goed in opvolging.

 

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE:

Een uitdagende functie met verantwoordelijkheid in een internationale productie- en handelsomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.

INFO: Kijk voor meer informatie op www.hollanddiervoeders.nl en www.lenersanpoortman.nl of neem contact op met Atie Ros, Manager Human Resources & Tel: 078-6220622.

Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan sollicitatie.hdv@groupdepre.com t.a.v. Atie Ros (HRM) en Joni Cooreman (Recruitment & Talent Manager Group)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.

 

Kwaliteits-assistent/Nutritionist

 

FUNCTIE:

Wij zoeken een enthousiaste collega voor de afdeling Kwaliteit. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager en bent verantwoordelijk voor diverse controles o.a. tijdens het verwerkingsproces, in- en uitgaande goederen en organoleptische controles. Je beheert en optimaliseert de recepturen op basis van voedingswaarde en kwaliteitsbehoefte, je levert de nodige certificaten ten behoeve van de export dossiers en waakt over de juiste nutritionele informatie van onze verpakkingen. Het ondersteunen van het kwaliteitssysteem BRC - GMP en het voorbereiden van en meewerken aan diverse audits maakt deel uit van de werkzaamheden. Staalaanvragen, registratie tegenstalen/positieve release, klantspecificaties, controlefiches, leveranciers- en klantadministratie volg je op.

 

Om in deze brede functie succesvol te kunnen zijn, zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft in de agro-industrie of voedingsindustrie en zich snel informatie en processen eigen maakt. Je werkt nauwkeurig, je bent cijfermatig sterk en kan autonoom werken, maar voelt je ook goed als onderdeel van een team. Je bent sparringpartner voor de Kwaliteitsmanager.

 

WAT BRENG JE MEE:

·         Een afgeronde MBO +/HBO opleiding richting agro-industrie en/of voeding

·         Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een pré

·         Minimaal 3 – 5 jaar ervaring in en vergelijkbare functie in een bedrijf met Feed en/of Food producten

·         Ervaring met nutritie en voedselwarenwetgeving

·         Je bent stressbestendig, communicatief vaardig en flexibel

 

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE:

Een uitdagende baan in een dynamische internationale handel- en productie omgeving met mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing en een marktconform salaris.

 

INFO: Kijk voor meer informatie op www.hollanddiervoeders.nl  en www.lenersanpoortman.nl of neem contact op met Atie Ros, Manager Human Resources Tel: 078-6220622. Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan sollicitatie.hdv@groupdepre.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.

 

Allround Financieel Medewerker

 

FUNCTIE:

Binnen onze financiële afdeling zijn we op zoek naar een Allround Financieel Medewerker die medeverantwoordelijk zal zijn voor de volgende taken binnen het financiële team nl.:

 

 • Dagelijks boeken inkomende bankstukken,
 • Vreemde valuta beheer: aan/verkoop vreemde valuta, analyseren valutapositie, begrijpen en opvolgen wisselkoersverschillen,
 • Debiteurenbeheer: controleren betalingen, intern en extern opvolgen betalingsachterstanden, vooruitbetalingen,
 • Back-up functie voor Crediteurenbeheer (inboeken inkoopfacturen)

 

Daarnaast zal je actief deelnemen aan financiële projecten en zal er een beroep op je gedaan worden bij ad hoc financiële vraagstukken.

 

WAT BRENG JE MEE:

·         Je hebt een HBO opleiding bedrijfsadministratie afgerond en maximaal 2 jaar ervaring in een functie op een boekhoudafdeling.

·         Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

·         Ervaring met een ERP (bij voorkeur MS AX) en bank pakket is een must

·         Als persoon omschrijven jouw collega’s jou als nauwkeurig, betrouwbaar, flexibel, stress bestendig en een geëngageerde werker.

                              

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE:

Een uitdagende baan in een dynamische internationale handel- en productie omgeving met mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing alsook een marktconform salaris, dat is wat wij denken te kunnen bieden aan de juiste kandidaat! Je zal merken dat je bij Group Depré zowel de voordelen kan benutten van een grote groepsstructuur alsook de flexibiliteit van een autonome vestiging.

 

INFO: Kijk voor meer informatie op www.hollanddiervoeders.nl en www.lenersanpoortman.nl of neem contact op met Atie Ros, Manager Human Resources Tel: 078-6220622. Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan sollicitatie.hdv@groupdepre.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.

 

Medewerker Back-Office

 

FUNCTIE:

Voor de Trade afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke en nauwkeurige Medewerker Back-Office. Je bent verantwoordelijk voor een correcte en vlotte ondersteuning van onze Trade afdeling op verschillende vlakken. Je bent verantwoordelijk voor de volledige logistieke en administratieve flow rond de opgemaakte contracten tot aan de facturatie ervan. Je hebt zicht op de lokale en externe voorraden, verwerkt de orders, organiseert het container transport en volgt de leveringen op. Je zorgt ervoor dat de contractvoorwaarden, afgesproken door de Traders, continu vertaald worden en nageleefd worden in de praktijk. Je staat in voor de geleverde kwaliteit van de producten, ter ondersteuning van de Kwaliteitsmanager. Je organiseert en coördineert de interne en/of externe bewerkingsopdrachten van onze producten. Je bent de contactpersoon tussen de Traders aan de ene kant en onze klanten, leveranciers, transporteurs, etc. aan de andere kant.

 

WAT BRENG JE MEE:

 • Om je verantwoordelijkheden goed te kunnen uitvoeren, beschik je over een sterk organisatorisch talent.
 • Je hebt ervaring met containers, import, export en wegtransport ervan.
 • Je verliest het overzicht niet, kan binnen een divers team opereren en gaat geen uitdaging uit de weg.
 • Ook tijdens drukke momenten, verlies je jouw nauwkeurigheid niet en blijf je klantvriendelijk in je communicatie.
 • Je bent voldoende assertief om vroegtijdig problemen te signaleren en bij te sturen.
 • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 opleiding, liefst in de logistiek.
 • Reeds een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie is een must.
 • Je beheerst sterk de Nederlandse en Engelse taal (Duits en/of Frans is een pré).
 • Een vlotte omgang met een PC is noodzakelijk (MS-Office, ERP/AX).

 

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE:

Bij aanvang ontvang je een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Wij investeren in jou zodat je kunt groeien in de functie. Je werkt in een informeel, enthousiast en gemotiveerd team met getalenteerde collega’s en een open bedrijfscultuur waar klantgericht denken bovenaan staan. Een autonome functie met volop ruimte voor initiatief en ondernemerschap.

 

INFO: Kijk voor meer informatie op www.hollanddiervoeders.nl en www.lenersanpoortman.nl of neem contact op met Atie Ros, Manager Human Resources Tel: 078-6220622. Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan sollicitatie.hdv@groupdepre.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.