Holland-diervoeders
LANGUAGE: Holland-diervoeders
Skip Navigation Links
Home
Over ons
Services
Producten
Vacatures
Contact

werken bij holland diervoeders

Openstaande Vacatures

-    Medewerker Back-Office

-    Reachtruck chauffeur/ Logistiek administratief medewerker

-    Operator kleinverpakking

Medewerker Back-Office:

FUNCTIE:

Voor de Trade afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke en nauwkeurige Medewerker Back-Office. Je bent verantwoordelijk voor een correcte en vlotte ondersteuning van onze Trade afdeling op verschillende vlakken:

·         Je bent verantwoordelijk voor de volledige logistieke en administratieve flow rond de opgemaakte contracten tot aan de facturatie ervan.

·         Je hebt zicht op de lokale en externe voorraden, verwerkt de orders, organiseert het wegtransport en volgt de leveringen op.

·         Je zorgt ervoor dat de contractvoorwaarden, afgesproken door de Traders, continu vertaald worden en nageleefd worden in de praktijk.

·         Je staat in voor de geleverde kwaliteit van de producten, ter ondersteuning van de Kwaliteitsmanager.

·         Je organiseert en coördineert de interne en/of externe bewerkingsopdrachten van onze producten.

·         Je bent de contactpersoon tussen de Traders aan de ene kant en onze klanten, leveranciers, transporteurs, etc. aan de andere kant.

 

WAT BRENG JE MEE:

·         Om je verantwoordelijkheden goed te kunnen uitvoeren, beschik je over een sterk organisatorisch talent.

·         Je verliest het overzicht niet, kan binnen een divers team opereren en gaat geen uitdaging uit de weg. Je weet je prioriteiten en kan goed schakelen

·         Ook tijdens drukke momenten, verlies je jouw nauwkeurigheid niet en blijf je klantvriendelijk in je communicatie.

·         Je bent voldoende assertief om vroegtijdig problemen te signaleren en bij te sturen.

·         Je hebt minimaal een MBO niveau 4 opleiding, liefst in de logistiek.

·         Reeds een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie is een pré.

·         Je beheerst sterk de Nederlandse en Engelse taal (Duits en/of Frans is een pré).

·         Een vlotte omgang met een PC is noodzakelijk (Ervaring met MS-Office, ERP/AX pre ).

 

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE:

·         Bij aanvang ontvang je een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. 

·         Wij investeren in jou zodat je kunt groeien in de functie

·         Je ziet je inzet en dynamiek & resultaten beloond met een marktconform salaris

·         Werken in een informeel, enthousiast en gemotiveerd team met getalenteerde collega's

·         Een open bedrijfscultuur waar klantgericht denken bovenaan staan

·         Een autonome functie met volop ruimte voor initiatief en ondernemerschap en doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie.

 

INFO: Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Atie Ros, Manager Human Resources (078-6220622) of Marcel van de Velde, Hoofd Backoffice Trade (078-6220683). Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan sollicitatie.hdv@groupdepre.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Reachtruck chauffeur/ Logistiek administratief medewerker

 

FUNCTIE:

Voor de logistieke afdeling zijn we op zoek naar een Reachtruck chauffeur / Logistiek administratief medewerker 70/30 %.

Het magazijn in Dordrecht is verdeeld in diverse afdelingen waar goederen als granen, zaden, kruiden, specerijen, noten, en andere grondstoffen liggen opgeslagen. Het magazijn levert logistieke service aan de interne organisatie. Het magazijn telt een twintig duizend palletplaatsen.

 

Werkzaamheden met betrekking tot de functie van Reachtruck chauffeur:

 • Hierbij is efficiëntie en kwaliteit van groot belang. Ieder binnen het team heeft zijn of haar verantwoordelijkheidsgebied. In samenspraak met het team en de planner worden de prioriteiten bepaald en help je elkaar om alle goederenstromen te verwerken. Het systeem is een grote hulp in dit alles, maar om efficiënter te kunnen werken zijn we ook continue op zoek naar verbetermogelijkheden.
 • Het grootste deel van de dag zit je op de reachtruck om pallets te verplaatsen en hou je overzicht over jouw verantwoordelijkheidsgebied.
 • De dagelijkse werkzaamheden m.b.t. de functie van Reachtruck chauffeur zijn: het picken van goederen, controleren of orders compleet zijn, het maken van foto’s bij inkomende en uitgaande vrachten, het begeleiden van chauffeurs, het laden/lossen van pallets, het nemen van monsters en het afstemmen van de prioriteiten. Ook dient er soms gelabeld of overgestapeld te worden.
 • Verder ben jij verantwoordelijk in “jouw” gedeelte van het magazijn voor orde en netheid, het bijhouden van je reachtruck etc.

 

Werkzaamheden met betrekking tot het logistieke administratieve gedeelte:

 • Je verzorgt de juiste (export) documenten bij de juiste producten/goederen zodat de producten/goederen op een correcte wijze verstuurd/vervoerd kunnen worden.
 • Je verzorgt een accurate en bijgewerkte administratie in WMS en ERP van alle activiteiten en plant hierin de werkzaamheden van de magazijnmedewerkers
 • Je ontvangt klanten en chauffeurs en staat deze correct te woord.

 

WAT BRENG JE MEE:

 • Je hebt enkele jaren ervaring als reachtruck chauffeur, bij voorkeur met onze producten.
 • Je hebt een relevante MBO opleiding
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal, je kunt met geautomatiseerde systemen werken, je werkt accuraat en neemt de veiligheidsregels in acht.
 • Je hebt organisatietalent en inzicht in de uit te voeren werkzaamheden.
 • Je hebt geen 9 – 5 mentaliteit, hebt een goede lichamelijk conditie en hebt een service verlenende houding.

 

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE:

 • Een uitdagende baan met eigen verantwoordelijkheid in een bestaand goed draaiend team binnen een bedrijf met mooie producten en diensten en een marktconform salaris.

 

INFO: Kijk voor meer informatie op www.hollanddiervoeders.nl of neem contact op met Atie Ros, Manager Human Resources Tel: 078-6220622. Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan sollicitatie.hdv@groupdepre.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Operator kleinverpakkingen

 

FUNCTIE:

Voor de productie afdeling zijn we op zoek naar een Operator die zorgvuldig en efficiënt volgens de productieorder de machine kan instellen.

 

·         Je controleert de productieorders, zodat het juiste product geproduceerd wordt.

·         Je stelt machines in, wisselt zeven en zorgt dat de juiste hoeveelheid wordt toegepast en er een homogeen mengsel ontstaat dat stof- en breukvrij is.

·         Daarnaast zorg je voor schone machines en voert klein preventief onderhoud uit.

·         Je bent verantwoordelijk voor een juiste verpakking en codering volgens de productieorder.

 

WAT BRENG JE MEE:

·         Een afgeronde VMBO/LBO opleiding, aangevuld met VAPRO A is een pré

·         Je kunt met geautomatiseerde systemen werken

·         Kennis van de Nederlandse taal, je kunt de Nederlandse taal lezen en eenvoudige instructie begrijpen

·         Bij voorkeur al een aantal maanden ervaring als operator

·         Accuraat kunnen werken

·         Neemt de veiligheidsregels in acht

·         Goede lichamelijke conditie

 

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE:

Een uitdagende baan in een dynamische internationale handel- en productie omgeving met mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing en een marktconform salaris.

 

INFO: Kijk voor meer informatie op www.hollanddiervoeders.nl of neem contact op met Atie Ros, Manager Human Resources Tel: 078-6220622. Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan sollicitatie.hdv@groupdepre.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.