Holland-diervoeders
LANGUAGE: Holland-diervoeders
Skip Navigation Links
Home
Over ons
Services
Producten
Vacatures
Contact

werken bij holland diervoeders

Openstaande Vacatures

-     HR Manager

-     Kwaliteits-assistent/Nutritionist

HR Manager

FUNCTIE:

Je wordt verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van de vestiging (circa 75 FTE’s) en draagt zo bij aan de gestelde doelstellingen en verdere groei van de organisatie:

·         Je staat borg voor de kwalitatieve werving- en selectie van medewerkers en volgt het proces volledig op: van lancering vacatures, het afnemen van interviews en testen, opvolging van de kandidaten tot het contractvoorstel en de opmaak van het arbeidscontracten.

·         Je wordt verantwoordelijk voor de personeelsdossiers, pensioenen, ziekteverzuim, opleidingen en alle personeelsverzekeringen en volgt alle wettelijke verplichtingen op o.a. de WAB en de Wet Verbetering Poortwachter,...

·         Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse salarisadministratie. De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen & invoeren van alle gegevens/mutaties, het maken van de journaalposten en memoriaalboekingen en genereren van diverse maand en cumulatieve overzichten.

·         Je bent eerste aanspreekpunt voor de medewerkers voor alle arbeidsgerechtelijke en salaris gerelateerde onderwerpen.

·         Daarnaast fungeer je als sparringpartner van het management en leidinggevenden, en dit zowel op wettelijk als inhoudelijk vlak. Je rapporteert hiertoe oa. ook de nodige personeels-KPI’s.

·         Ter verbetering van de bedrijfsvoering initieer je bepaalde HR-verbeterprojecten.

·         Je beheert het jaarlijks personeelsbudget en organiseert de personeelsactiviteiten (dienstjubileums, personeelsaangelegenheden, etc.)

·         Je werkt samen met het recruitment & talent-team van de groep en rapporteert aan de Managing Director Petfood.

 

WAT BRENG JE MEE:

·         Je bezit een diploma HBO (P&O) en hebt 10 jaar ervaring in een generalistische HR-rol, waarvan enkele jaren in een industriële bedrijfscontext én in een functie met eindverantwoordelijkheid.

·         Je bent in het bezit van PDL.

·         Hierdoor heb je een sterke kennis uitgebouwd van de personeelswetgeving en -verplichtingen, en breng je voldoende best practices mee die eigen zijn aan een context van productie, logistiek, sales en services.

·         Jouw brede ervaring met rekrutering en je scherp menselijk inzicht stellen je in staat de juiste selecties te maken.

·         Je bent positief ingesteld, wilt graag de zaken – op een pragmatische manier - aanpakken en verbeteren en bezit de nodige mentale flexibiliteit én diplomatie.

·         Daarnaast ben je ook een echte dossierbeheerder: administratief sterk, nauwkeurig en goed in opvolging.

 

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE:

Een uitdagende functie met verantwoordelijkheid in een internationale productie- en handelsomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.

INFO: Kijk voor meer informatie op www.hollanddiervoeders.nl en www.lenersanpoortman.nl of neem contact op met Atie Ros, Manager Human Resources & Tel: 078-6220622.

Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan sollicitatie.hdv@groupdepre.com t.a.v. Atie Ros (HRM) en Joni Cooreman (Recruitment & Talent Manager Group)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.

 

Kwaliteits-assistent/Nutritionist

 

FUNCTIE:

Wij zoeken een enthousiaste collega voor de afdeling Kwaliteit. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager en bent verantwoordelijk voor diverse controles o.a. tijdens het verwerkingsproces, in- en uitgaande goederen en organoleptische controles. Je beheert en optimaliseert de recepturen op basis van voedingswaarde en kwaliteitsbehoefte, je levert de nodige certificaten ten behoeve van de export dossiers en waakt over de juiste nutritionele informatie van onze verpakkingen. Het ondersteunen van het kwaliteitssysteem BRC - GMP en het voorbereiden van en meewerken aan diverse audits maakt deel uit van de werkzaamheden. Staalaanvragen, registratie tegenstalen/positieve release, klantspecificaties, controlefiches, leveranciers- en klantadministratie volg je op.

 

Om in deze brede functie succesvol te kunnen zijn, zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft in de agro-industrie of voedingsindustrie en zich snel informatie en processen eigen maakt. Je werkt nauwkeurig, je bent cijfermatig sterk en kan autonoom werken, maar voelt je ook goed als onderdeel van een team. Je bent sparringpartner voor de Kwaliteitsmanager.

 

WAT BRENG JE MEE:

·         Een afgeronde MBO +/HBO opleiding richting agro-industrie en/of voeding

·         Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een pré

·         Minimaal 3 – 5 jaar ervaring in en vergelijkbare functie in een bedrijf met Feed en/of Food producten

·         Ervaring met nutritie en voedselwarenwetgeving

·         Je bent stressbestendig, communicatief vaardig en flexibel

 

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE:

Een uitdagende baan in een dynamische internationale handel- en productie omgeving met mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing en een marktconform salaris.

 

INFO: Kijk voor meer informatie op www.hollanddiervoeders.nl  en www.lenersanpoortman.nl of neem contact op met Atie Ros, Manager Human Resources Tel: 078-6220622. Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan sollicitatie.hdv@groupdepre.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.